Rozdział 1
Przepisy ogólne
Rozdział 2
Zasady paczkowania produktów
Rozdział 3
Zasady oznaczania towarów paczkowanych znakiem „e”
Rozdział 4
Butelki miarowe
Rozdział 5
Przepisy karne
Rozdział 6
Zmiany w przepisach obowiązujących
Rozdział 7
Przepisy przejściowe i końcowe
|
Dopuszczalne błędy ilości rzeczywistej towaru paczkowanego
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kontrola towarów paczkowanych
Wyznaczanie ilości rzeczywistej towaru paczkowanego
Kontrola nieniszcząca
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kontrola niszcząca
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Wyznaczanie średniej ilości rzeczywistej towarów paczkowanych wchodzących w skład próbki
|
|
- |
|
|
|
- |
|
|
|
|
- |
|
|
|
- |
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
- |
|
|
|
- |
|
|
|
- |
|
|
|
- |
|