1)
miejsce prowadzenia działalności, o której mowa w art. 1 pkt 1 lit. a-l, lit. n i lit. p oraz w art. 4 ust. 3 ustawy z dnia 11 marca
2004 r. o ochronie zdrowia zwierząt oraz zwalczaniu chorób zakaźnych zwierząt, zwanej dalej „ustawą”, a w przypadku podmiotów prowadzących działalność, o której
mowa w art. 1 pkt 1 lit. i oraz lit. p ustawy, również numer telefonu, faksu, e-mail
lub położenie geograficzne z podaniem współrzędnych Systemu Informacji Geograficznej
(GIS) - jeżeli to możliwe;
2)
numer siedziby stada w rozumieniu przepisów o systemie identyfikacji i rejestracji
zwierząt, jeżeli został nadany - w przypadku prowadzenia działalności, o której mowa
w art. 1 pkt 1 lit. n ustawy;
3)
źródła poboru wody wykorzystywanej przez podmioty prowadzące działalność, o której
mowa w art. 1 pkt 1 lit. i tiret pierwsze ustawy, oraz przez podmioty prowadzące działalność,
o której mowa w art. 1 pkt 1 lit. p ustawy, a także miejsca usuwania wody;
4)
status zdrowotny gospodarstwa, z uwzględnieniem statusu strefy lub enklawy, na terenie
której jest położone to gospodarstwo, lub statusu zdrowotnego miejsc prowadzenia działalności,
o której mowa w art. 1 pkt 1 lit. p ustawy;
5)
typ systemu oczyszczania ścieków - w przypadku prowadzenia działalności, o której
mowa w art. 1 pkt 1 lit. i tiret drugie ustawy.