1)
ilości win wprowadzonych do obrotu w poprzednim roku gospodarczym, wyrobionych z winogron,
moszczów winogronowych lub win gronowych ze wskazaniem państwa ich pochodzenia, stanowiący
załącznik nr 1 do rozporządzenia;
2)
szacowanej ilości win, jaka będzie wyrobiona w danym roku gospodarczym, stanowiący
załącznik nr 2 do rozporządzenia;
3)
wielkości produkcji win lub moszczów winogronowych z własnych lub zakupionych winogron
w danym roku gospodarczym, stanowiący załącznik nr 3 do rozporządzenia;
4)
szacowanej ilości winogron lub moszczów winogronowych planowanych do zakupu oraz ich
szacunkowym wykorzystaniu do wyrobu win w danym roku gospodarczym, stanowiący załącznik
nr 4 do rozporządzenia;
5)
zbiorach winogron oraz przeznaczeniu tych winogron w danym roku gospodarczym, stanowiący
załącznik nr 5 do rozporządzenia;
6)
posiadanych w dniu 31 lipca danego roku gospodarczego zapasach win lub moszczów winogronowych
przez producentów, przedsiębiorców prowadzących działalność gospodarczą w zakresie
wyrobu lub rozlewu win i przedsiębiorców posiadających zezwolenie na obrót hurtowy
tymi wyrobami, stanowiący załącznik nr 6 do rozporządzenia;
7)
ilości usuniętych w poprzednim roku gospodarczym produktów ubocznych powstałych przy
wyrobie win lub moszczów winogronowych, stanowiący załącznik nr 7 do rozporządzenia;
8)
ilości win aromatyzowanych, aromatyzowanych napojów winopochodnych i aromatyzowanych
koktajli winopodobnych wprowadzonych do obrotu w poprzednim roku gospodarczym, stanowiący
załącznik nr 8 do rozporządzenia;
9)
ilości winogron lub moszczów winogronowych dostarczonych przedsiębiorcom wyrabiającym
wino w danym roku gospodarczym, stanowiący załącznik nr 9 do rozporządzenia.