|
Fundusz Promocji Mięsa Wieprzowego
|
01.46.10.0
|
Świnie żywe
|
|
Fundusz Promocji Mięsa Wołowego
|
01.41.10.0
|
Bydło mleczne żywe
|
|
01.42.11.0
|
Pozostałe żywe bydło i bawoły, z wyłączeniem cieląt
|
|
01.42.12.0
|
Cielęta żywe
|
|
Fundusz Promocji Mięsa Końskiego
|
01.43.10.0
|
Konie i pozostałe zwierzęta koniowate, żywe
|
|
Fundusz Promocji Mięsa Owczego
|
01.45.11.0
|
Owce żywe
|
|
Fundusz Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych
|
01.11.11.0
|
Pszenica durum
|
|
01.11.12.0
|
Pozostała pszenica
|
|
01.11.20.0
|
Kukurydza, z wyłączeniem kukurydzy cukrowej i pastewnej
|
|
01.11.31.0
|
Jęczmień
|
|
01.11.32.0
|
Żyto
|
|
01.11.33.0
|
Owies
|
|
01.11.49.0
|
Pozostałe zboża
|
|
Fundusz Promocji Owoców i Warzyw
|
|
Warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
|
|
01.11.61.0
|
Fasola
|
|
01.11.62.0
|
Groch
|
|
|
Warzywa strączkowe suszone
|
|
01.11.71.0
|
Fasola
|
|
01.11.72.0
|
Bób i bobik
|
|
01.11.73.0
|
Ciecierzyca (cieciorka)
|
|
01.11.74.0
|
Soczewica
|
|
01.11.75.0
|
Groch
|
|
|
Warzywa świeże lub schłodzone
|
|
01.13.12.0
|
Kapusta
|
|
01.13.13.0
|
Kalafiory i brokuły
|
|
01.13.14.0
|
Sałata
|
|
01.13.15.0
|
Cykoria
|
|
01.13.16.0
|
Szpinak
|
|
01.13.19.0
|
Pozostałe warzywa kwiatostanowe, liściaste i łodygowe
|
|
01.13.31.0
|
Papryka i inne warzywa owocowe z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta
|
|
01.13.32.0
|
Ogórki
|
|
01.13.33.0
|
Bakłażany (oberżyny)
|
|
01.13.34.0
|
Pomidory
|
|
01.13.39.0
|
Pozostałe warzywa owocowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
|
|
01.13.41.0
|
Marchew i rzepa
|
|
|
01.13.42.0
|
Czosnek
|
|
01.13.43.0
|
Cebula
|
|
01.13.44.0
|
Pory i pozostałe warzywa z rodziny czosnkowatych
|
|
01.13.49.0
|
Pozostałe warzywa korzeniowe, cebulowe i bulwiaste, z wyłączeniem warzyw o dużej zawartości
skrobi i inuliny
|
|
01.13.51.0
|
Ziemniaki
|
|
01.13.80.0
|
Grzyby, włączając trufle
|
|
01.13.90.0
|
Warzywa świeże, gdzie indziej niesklasyfikowane
|
|
|
Winogrona
|
|
01.21.11.0
|
Winogrona stołowe
|
|
01.21.12.0
|
Pozostałe winogrona świeże
|
|
|
Owoce ziarnkowe i pestkowe
|
|
01.24.10.0
|
Jabłka
|
|
01.24.21.0
|
Gruszki
|
|
01.24.22.0
|
Pigwy
|
|
01.24.23.0
|
Morele
|
|
01.24.24.0
|
Wiśnie i czereśnie
|
|
01.24.25.0
|
Brzoskwinie
|
|
01.24.26.0
|
Nektaryny
|
|
01.24.27.0
|
Śliwki
|
|
01.24.28.0
|
Owoce tarniny
|
|
01.24.29.0
|
Pozostałe owoce ziarnkowe i pestkowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
|
|
|
Pozostałe krzewy i drzewa owocowe
|
|
01.25.12.0
|
Maliny, jeżyny, morwy i owoce mieszańców malin z jeżynami
|
|
01.25.13.0
|
Truskawki i poziomki
|
|
01.25.19.0
|
Porzeczki, agrest i owoce z rodzaju Vaccinium (np. żurawina, borówki czarne), gdzie
indziej niesklasyfikowane
|
|
01.25.90.0
|
Pozostałe owoce, gdzie indziej niesklasyfikowane
|
|
Fundusz Promocji Mięsa Drobiowego
|
01.47.11.0
|
Kurczęta i pozostałe ptactwo domowe z gatunku „Gallus domesticus”
|
|
01.47.12.0
|
Indyki
|
|
01.47.13.0
|
Gęsi
|
|
01.47.14.0
|
Kaczki i perliczki
|
|
01.49.12.1
|
Strusie żywe hodowlane
|
|
01.49.12.9
|
Pozostałe ptaki żywe hodowlane, gdzie indziej niesklasyfikowane
|
|
Fundusz Promocji Ryb
|
03.00.12.0
|
Ryby żywe morskie, z wyłączeniem hodowlanych
|
|
03.00.13.0
|
Ryby żywe słodkowodne, z wyłączeniem hodowlanych
|
|
03.00.14.0
|
Ryby żywe morskie hodowlane
|
|
03.00.15.0
|
Ryby żywe słodkowodne hodowlane
|
|
03.00.21.0
|
Ryby świeże lub schłodzone morskie, z wyłączeniem hodowlanych
|
|
03.00.22.0
|
Ryby świeże lub schłodzone słodkowodne, z wyłączeniem hodowlanych
|
|
03.00.23.0
|
Ryby świeże lub schłodzone morskie hodowlane
|
|
03.00.24.0
|
Ryby świeże lub schłodzone słodkowodne hodowlane
|
|
Fundusz Promocji Roślin Oleistych
|
01.11.81.0
|
Nasiona soi
|
|
01.11.91.0
|
Nasiona lnu
|
|
01.11.93.0
|
Nasiona rzepaku i rzepiku
|
|
01.16.19.0
|
Len, konopie oraz pozostałe surowe rośliny włókniste, gdzie indziej
|
|
|
niesklasyfikowane
|