Dziennik Ustaw
Monitor Polski
Dzienniki wojewódzkie
Inne Dzienniki
Hasła
Wyszukiwanie
PL
EN
FR
adres ELI lub tytuł
Zarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 10 marca 1951 r. w sprawie wprowadzenia receptury potraw i planowości produkcji w stołówkach pracowniczych i akademickich.
Pokaż treść w pełnym oknie
Permalink ELI:
https://eli.gov.pl/eli/MP/1951/342/ogl
Tekst ogłoszony:
M19510342.pdf
Status aktu prawnego:
nieobowiązujący - uchylona podstawa prawna
Typ dokumentu:
Zarządzenie
Data wydania:
1951-03-10
Data wejścia w życie:
1951-03-10
Data uchylenia:
1972-01-15
Organ wydający:
MIN. HANDLU WEWNĘTRZNEGO
Organ zobowiązany:
MIN. HANDLU WEWNĘTRZNEGO
Hasła:
Podstawa prawna (1)
Uchylenia wynikające z (1)
pdficonfix