M.P. 1976 nr 18 poz. 83 | akt jednorazowy | Zarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego i Usług z dnia 22 kwietnia 1976 r. uchylające zarządzenie w sprawie produkcji i sprzedaży wyrobów kulinarnych w zakładach gastronomicznych. |
M.P. 1970 nr 23 poz. 184 | uchylony | Zarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 30 czerwca 1970 r. zmieniające zarządzenie w sprawie produkcji i sprzedaży wyrobów kulinarnych w zakładach gastronomicznych. |
M.P. 1969 nr 51 poz. 397 | uchylony | Zarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 12 listopada 1969 r. w sprawie produkcji i sprzedaży wyrobów kulinarnych w zakładach gastronomicznych. |
M.P. 1966 nr 26 poz. 136 | nieobowiązujący - uchylona podstawa prawna | Zarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 14 maja 1966 r. zmieniające zarządzenie w sprawie porcjowania wyrobów mięsnych w zakładach gastronomicznych. |
M.P. 1963 nr 75 poz. 373 | nieobowiązujący - uchylona podstawa prawna | Zarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 30 czerwca 1963 r. w sprawie porcjowania wyrobów mięsnych w zakładach gastronomicznych. |
M.P. 1957 nr 1 poz. 8 | uchylony | Zarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 3 stycznia 1957 r. w sprawie przepisów kulinarnych w zakładach gastronomicznych. |