Dziennik Ustaw
Monitor Polski
Dzienniki wojewódzkie
Inne Dzienniki
Hasła
Wyszukiwanie
PL
EN
FR
adres ELI lub tytuł
Istnieją
akty zmieniające
dla tego aktu.
Zarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 30 czerwca 1963 r. w sprawie porcjowania wyrobów mięsnych w zakładach gastronomicznych.
Pokaż treść w pełnym oknie
Permalink ELI:
https://eli.gov.pl/eli/MP/1963/373/ogl
Tekst ogłoszony:
M19630373.pdf
Status aktu prawnego:
nieobowiązujący - uchylona podstawa prawna
Typ dokumentu:
Zarządzenie
Data wydania:
1963-06-30
Data wejścia w życie:
1963-10-08
Z mocą od:
1963-07-01
Data uchylenia:
1989-01-01
Organ wydający:
MIN. HANDLU WEWNĘTRZNEGO
Hasła:
gastronomiczne zakłady
żywność i żywienie
mięso
handel wewnętrzny
Podstawa prawna (2)
Podstawa prawna z art. (2)
Odesłania (1)
Akty zmieniające (1)
Uchylenia wynikające z (1)
pdficonfix