Dziennik Ustaw
Monitor Polski
Dzienniki wojewódzkie
Inne Dzienniki
Hasła
Wyszukiwanie
PL
EN
FR
adres ELI lub tytuł
Istnieją
akty zmieniające
dla tego aktu.
Zarządzenie Ministra Przemysłu Spożywczego i Skupu z dnia 5 maja 1966 r. w sprawie norm ubytków naturalnych mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego i baraniego podczas zamrażania i przechowywania w chłodniach składowych oraz wydawania z tych chłodni.
Pokaż treść w pełnym oknie
Permalink ELI:
https://eli.gov.pl/eli/MP/1966/119/ogl
Tekst ogłoszony:
M19660119.pdf
Status aktu prawnego:
nieobowiązujący - uchylona podstawa prawna
Typ dokumentu:
Zarządzenie
Data wydania:
1966-05-05
Data wejścia w życie:
1966-06-01
Data uchylenia:
1989-01-01
Organ wydający:
MIN. PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO I SKUPU
Hasła:
chłodnictwo
żywność i żywienie
ubytki naturalne
mięso
Podstawa prawna (2)
Podstawa prawna z art. (2)
Akty uchylone (1)
Akty zmieniające (1)
Uchylenia wynikające z (1)
pdficonfix